MERSİN / YENİŞEHİR - Müfide İlhan İlkokulu

ARTIK e-TWİNNİNG OKULU OLDUK

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2021-2022  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa  Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Okulumuza bu haklı gururun yaşamasında büyük  payı olan  başta okul müdürümüz Sn. Halil SARI'ya, e-twinning okulu olma sürecini yürüten müdür yardımcımız  Sn. Ali BOZDEMİR'e projelerin yürütülmesinde aktif rol alan sınıf  öğretmenlerimiz Sn.Enver ACAR'a, Çiğdem ARSLAN'a ve projelerde desteklerini esirgemeyen   tüm sınıf öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN...

23-03-2021