Okulumda Mutluyum Projesi´nde Dereceye Giren Sınıfların Listesi Belli Oldu

Okulumda Mutluyum Projesi´nde dereceye giren sınıflarımız belli oldu.Dereceye giren sınıflarımıza ve öğrencilerimize 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda madalyaları takdim edilmiştir. Yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi kutlarız. Ayrıca yarışmaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumda Mutluyum Projesi hakkında kısa bir tanıtım yapacak olursak;

Bilgisayar ve teknolojinin zamanımızın önemli bir bölümünü etkisi altına aldığı günümüzde, öğrencilerimizi çocuk oyunlarına yönlendirerek zamanlarını verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak ve bu sayede unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı yeniden canlandırmak amacıyla tasarlanan bir projedir.

Çocuk oyunları aracılığıyla çocukların okula karşı ilgilerini arttırmak, doğa ve çevre ile etkileşimde bulunan sağlıklı bireyler yetiştirmek, kaybetmenin de kazanmak kadar doğal olduğunu kavratmak, takım ruhu oluşturup birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek temel amaçlarımız arasındadır.

26-04-2019

Yayın: 26.04.2019 - Güncelleme: 11.12.2019 16:34 - Görüntülenme: 540